Potrebujete dober nasvet glede optimizacije logističnih procesov?

Podjetje TLS Ljubljana je zadnjih 30 let, v slovenskem prostori in širše, znano po svojih zanesljivih in celovitih logističnih rešitvah. Svoje storitve ponuja na šestih ključnih področjih:


Skladiščenje – TLS upravlja sodobna skladišča na več strateških lokacijah, kar omogoča varno, hitro in prilagodljivo skladiščenje blaga za širok spekter naročnikov.

Letalski transport – TLS ponuja hitre in zanesljive rešitve za transport blaga po zraku, z neposrednimi povezavami z mednarodnimi letalskimi prevozniki.

Železniški transport – Za večje količine blaga podjetje omogoča transport po železnici, ki je zanesljiva in stroškovno učinkovita rešitev za daljše razdalje.

Cestni transport – TLS zagotavlja cestni transport tako na domačem kot mednarodnem trgu, s sodobnim voznim parkom in fleksibilnimi rešitvami.

Ladijski transport – Podjetje omogoča celovite storitve ladijskega transporta, vključno z intermodalnimi povezavami za transport do ključnih pristanišč.

Carinske storitve – TLS svojim naročnikom nudi storitve carinskega posredovanja, s čimer zagotavlja hitro in učinkovito carinjenje blaga.


Z novembrom pa uvajajo še svetovalne storitve za optimizacijo stroškov.


Širjenje skladiščnih kapacitet

Podjetje TLS je oktobra letos, z odprtjem svojega četrtega skladišča v Jaršah pri Ljubljani še dodatno utrdilo svoj položaj enega vodilnih ponudnikov logističnih storitev v Sloveniji. Novo, sodobno skladišče se nahaja v neposredni bližini poslovno-industrijskega središča BTC, kar omogoča odlično dostopnost in hitre logistične rešitve. Poleg novega skladišča v Jaršah, ima podjetje še eno skladišče na Viču v Ljubljani, ter skladišči v Komendi in Hočah pri Mariboru.
 

Novo skladišče je zasnovano z najsodobnejšo tehnologijo in ponuja vrhunske kapacitete za skladiščenje različnih vrst blaga. TLS tako svojim strankam omogoča učinkovito upravljanje s skladiščnimi potrebami, od hitrega skladiščenja do celovitih logističnih rešitev, ki vključujejo optimizacijo in distribucijo blaga.
 

30-letne izkušnje

V tridesetih letih se je podjetje TLS na področju logistike in transporta nenehno razvijalo in nadgrajevalo svojo ponudbo. Pred kratkim pa so svojo storitveno paleto razširili še z s svetovanjem (consulting), za podjetja, ki želijo optimizirati stroške in izboljšati učinkovitost svojih logističnih procesov.


Nove svetovalne storitve vključujejo celovit vpogled v celotno verigo transporta in skladiščenja blaga. Podjetja lahko tako pridobijo nasvete glede:

  •   · upravljanja z viški blaga,
  •   · carinjenja blaga,
  •   · prilagajanja sezonskim nihanjem v povpraševanju,
  •   · optimizacije kadrovskih virov v logistiki.

Podjetje TL Sirk, d.o.o., s tem omogoča svojim strankam, da izkoristijo njihove dolgoletne izkušnje in strokovno znanje pri optimizaciji celotnega logističnega procesa.
 

Potrebujete učinkovit logistični nasvet?

Podjetje TLS  takos ponosom vabi vse obstoječe in nove stranke, da preizkusijo njihove svetovalne storitve. Z dolgoletnimi izkušnjami v logistiki in transportu so namreč idealen partner za podjetja, ki iščejo celovite in prilagojene rešitve za svoje logistične izzive.

 

Želite več informacij?

Pokličite ali nam pišite:

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se