Nova skladiščna lokacija v Ljubljani z možnostjo hlajenega programa

Transportno - logistično podjetje TLS iz Ljubljane znova dokazuje, da je v panogi skladiščenja blaga vselej prostor za rast in izboljšave. Tokrat bodo v prihajajočih tednih razširili svojo mrežo skladiščnih kapacitet z odprtjem novega skladišča, ki prinaša inovativno rešitev za svoje stranke – hlajeni program. Podjetje, ki že vrsto let uspešno posluje na področju transporta in logistike, bo s tem pomembnim korakom še dodatno utrdilo svoj položaj zanesljivega ponudnika skladiščnih storitev na slovenskem trgu.
 

Nova lokacija, nove možnosti

Podjetje TLS je že dobro uveljavljen ponudnik skladiščnih storitev v treh sodobno opremljenih skladiščih v Ljubljani, Komendi in Hočah pri Mariboru. Vsa skladišča se ponašajo z vrhunsko tehnološko opremo, ki omogoča varno in učinkovito shranjevanje blaga različnih vrst. Z najnovejšo pridobitvijo, ki vključuje možnost hlajenega skladiščenja, pa podjetje TLS odgovarja na vedno večje povpraševanje po skladiščenju temperaturno občutljivih izdelkov.
 

Hlajeni program – pridobitev za zahtevne stranke

Hlajeni program je namenjen podjetjem, ki potrebujejo zanesljivo in strokovno podporo pri skladiščenju blaga, ki zahteva natančno nadzorovane temperaturne pogoje. Med takšnim blagom so predvsem živila, farmacevtski izdelki, kozmetika ter drugi izdelki, ki morajo biti skladiščeni pri točno določeni temperaturi, da ohranijo svojo kakovost in varnost.
 

Nova skladiščna lokacija podjetja TLS ob Šmartinski cesti v Ljubljani bo opremljena z najnovejšo tehnologijo za nadzor temperature, kar omogoča shranjevanje blaga v razponu od 14°C do 18 °C. To pomeni, da lahko podjetje TLS zadovolji potrebe širokega spektra strank, od tistih, ki skladiščijo zamrznjene izdelke, do tistih, ki potrebujejo skladiščenje pri hladnih, a ne zamrznjenih pogojih.
 

Vse prednosti hlajenega programa

Hlajeni program TLS prinaša številne prednosti. Ena najpomembnejših je zagotavljanje stalne temperature, kar je ključnega pomena za ohranjanje kakovosti in varnosti skladiščenih izdelkov. Poleg tega je skladišče opremljeno z naprednimi sistemi za spremljanje temperature, ki omogočajo 24-urno kontrolo in takojšnje ukrepanje v primeru kakršnih koli odstopanj. To strankam zagotavlja popolno zaupanje, da bo njihovo blago obravnavano z največjo skrbnostjo.
 

Dodatna prednost je tudi prilagodljivost skladiščnih kapacitet, saj podjetje TLS ponuja različne možnosti najema skladiščnega prostora glede na potrebe posameznih strank. To vključuje tako kratkoročno kot dolgoročno skladiščenje, kar je idealno za podjetja, ki se soočajo z sezonskimi nihanji v povpraševanju.
 

Bogata ponudba storitev TLS-jevih skladišč

Poleg osnovnih skladiščnih storitev podjetje TLS svojim strankam ponuja tudi vrsto dodatnih storitev, ki prispevajo k učinkovitejšemu upravljanju zalog in optimizaciji logističnih procesov. Med te storitve spadajo komisioniranje, kjer TLS strokovnjaki pripravljajo blago za odpremo glede na specifične zahteve strank, označevanje in etiketiranje izdelkov, kar omogoča lažje sledenje in identifikacijo blaga, ter prilagojene rešitve za pakiranje, ki zagotavljajo optimalno zaščito izdelkov med skladiščenjem in transportom. Poleg tega TLS ponuja tudi carinsko skladiščenje in podporo pri upravljanju carinskih postopkov, kar strankam omogoča brezskrbno poslovanje in večjo fleksibilnost pri uvozu in izvozu blaga. Njihovi strokovnjaki tudi svetujejo in najdejo najboljše možnosti skladiščenja različnih vrst blaga.
 

Usmerjeni v prihodnost

Podjetje TLS z odprtjem novega skladišča ob Šmartinski cesti V Ljubljani dokazuje svojo zavezanost k nenehnemu razvoju in prilagajanju potrebam trga. Nova lokacija ni le dodatek k že obstoječi ponudbi, temveč predstavlja pomemben korak naprej v zagotavljanju celovitih logističnih rešitev. S tem TLS utrjuje svoj položaj kot zanesljiv partner, ki sledi trendom in se odziva na zahteve svojih strank.



 

Želite več informacij?

Pokličite ali nam pišite:

+386 1 78 12 200

info@tls.si


 

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se