TLS-jev zeleni korak naprej: mikrodistribucija z električnimi eko vozili

Okoljska zavest in trajnost sta v sodobnem svetu vedno bolj pomembni vodili, zato se je slovensko transportno in logistično podjetje TLS iz Ljubljane, odločilo za inovativno rešitvev pri distribuciji blaga do svojih naročnikov  - za mikrodistribucijo z eko električnimi vozili. Ta pristop namreč zmanjšuje ogljični odtis, ter izboljšuje učinkovitost dostave v urbanih območjih.
 


 

Svež zeleni pristop

Podjetje TLS že nekaj mesecev izpopolnjuje svoj vozni park električnih vozil, ki so namenjena mikrodistribuciji. Ta vozila so zasnovana za hitro in učinkovito dostavo manjših pošiljk na kratke razdalje, kar je idealno za mestna središča, ki jih mašijo prometni zastoji in onesnažujejo izpusti CO2. Električna vozila omogočajo tiho in okolju prijazno vožnjo, kar prispeva k zmanjšanju hrupa in onesnaževanja zraka v mestih.
 

Dolgoletne izkušnje in sočasne sodobne rešitve

Poleg inovativne mikrodistribucije podjetje TLS v svojih treh skladiščih v Ljubljani, Komendi in Hočah pri Mariboru, ponuja tudi celovite skladiščne storitve, ki vključujejo skladiščenje in obdelavo blaga. Njihova sodobna skladišča so opremljena z najnovejšo tehnologijo za nadzor temperature, vlažnosti in varnosti, kar zagotavlja optimalne pogoje za shranjevanje vseh vrst izdelkov. S skladiščnimi zmogljivostmi, ki so prilagodljive potrebam strank, podjetje TLS omogoča varno in učinkovito skladiščenje blaga.
 

Najhitreje in varno do naročnika

S svojo mrežo zanesljivih prevoznikov in uporabo naprednih tehnologij za sledenje pošiljk, lahko TLS-jeve stranke vedno vedo, kje se njihovo blago nahaja in kdaj bo dostavljeno. Fleksibilnost pri dostavi omogoča prilagajanje posebnostim posameznih strank in podjetij, kar povečuje zadovoljstvo naročnikov in učinkovitost celotnega logističnega procesa.
 

Zaveza k trajnostnemu razvoju

S svojo zavezanostjo k trajnostnemu razvoju, TLS-jeva strategija ustvarjanja prihodnosti transporta in logistike ne le da prispeva k varovanju okolja, ampak tudi postavlja nove standarde v logistični industriji. Z uporabo električnih vozil in ponujanjem celovitih logističnih storitev, podjetje spodbuja druga podjetja v tej isti panogi, da sledijo njihovemu zgledu in uvajajo zelene rešitve v svoje poslovne modele.
 

Inovativna storitev mikrodistribucije z eko električnimi vozili, skupaj s celovitimi skladiščnimi storitvami in učinkovito distribucijo blaga do naročnika, predstavlja pomemben korak naprej v smeri trajnostnega razvoja logistike. Podjetje TLS s svojim pristopom ne le da izboljšuje učinkovitost in zanesljivost svojih storitev, ampak tudi prispeva k ohranjanju okolja za prihodnje generacije.


 

Želite več informacij?

Pokličite ali nam pišite:

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se