Skladišče v Jaršah – idealno za (tudi) prehransko industrijo

Čez nekaj dni, z oktobrom, odpira transportno-logistično podjetje TLS iz Ljubljane novo poslovno enoto PE Jarše ob BTC-ju. Njihovo najnovejše skladišče ponuja sodobno infrastrukturo in inovativne rešitve, posebej zasnovane za podporo podjetjem, ki potrebujejo učinkovit in hiter transport ter skladiščenje svojih izdelkov. Poudarek je na optimiziranem skladiščnem procesu in zagotavljanju stabilnosti pri zlaganju palet na regale, kar omogoča varno skladiščenje različnih vrst izdelkov.
 

PE Jarše se nahaja v neposredni bližini BTC-ja, ene največjih trgovskih in logističnih con v Sloveniji, kar zagotavlja odlično dostopnost in povezanost z glavnimi trgovskimi centri. Prav zaradi svoje geografske lege je skladišče idealno za hitro oskrbo z živili, kadar pride do nepredvidenih potreb po zalogah v trgovinah.
 

Ena največjih prednosti novega skladišča je uporaba kontroliranih pogojev shranjevanja, ki omogočajo popolno prilagoditev temperature in vlage za različne proizvode. Kontrolirana atmosfera zagotavlja varno shranjevanje občutljivih izdelkov, zlasti tistih iz prehranske industrije, kjer je stabilnost temperature ključnega pomena za ohranjanje kakovosti.
 

Novo skladišče v Jaršah je zasnovano tako, da omogoča optimalno izrabo prostora za shranjevanje. Napreden sistem upošteva različne velikosti palet ter zlaganje na regale tako, da omogoča kar največjo stabilnost in varnost pri skladiščenju izdelkov. TLS zagotavlja natančno spremljanje skladiščenja in premikov izdelkov znotraj skladišča, kar omogoča hitro in učinkovito odzivanje na potrebe strank.
 

Dodatna prednost omenjenega skladišča v Jaršah je možnost shranjevanja izdelkov v suhem in optimalno nadzorovanem okolju, kar je izjemno pomembno za podjetja, ki poslujejo s prehranskimi izdelki. Ne glede na to, ali gre za hitro pokvarljive izdelke ali tiste, ki zahtevajo specifične pogoje shranjevanja, TLS zagotavlja rešitev, ki ustreza vsem standardom kakovosti in varnosti.
 

Prilagodljivi in ažurno odzivni

PE Jarše ni le skladišče, temveč tudi strateška logistična točka, ki omogoča hitre rešitve za skladiščenje in distribucijo. Ne glede na velikost zaloge ali specifične potrebe, TLS zagotavlja prilagodljivost in visoko učinkovitost. Za podjetja, ki potrebujejo zanesljivega partnerja za skladiščenje in hitro distribucijo izdelkov, je PE Jarše odlična rešitev, saj omogoča hiter dostop do ključnih trgovinskih centrov v BTC-ju, Ljubljani in njeni širši okolici.
 

TLS se lahko pohvali z več kot 30 leti izkušenj na področju transporta in logistike, kar jim omogoča, da podjetjem ponudijo strokovno svetovanje pri iskanju najbolj optimalnih rešitev za skladiščenje in distribucijo. Z odprtjem novega skladišča v Jaršah pri BTC-ju, ki je že njihova četrta slovenska enota, TLS še dodatno krepi svojo prisotnost na trgu. Poleg PE Jarše imajo skladišča tudi v Ljubljani na Viču, v Komendi in v Hočah pri Mariboru. V vseh poslovnih enotah ponujajo širok spekter skladiščnih storitev, prilagojenih različnim potrebam in industrijam, kar dokazuje njihovo prilagodljivost in zavezanost kakovosti. Podjetja lahko zaupajo TLS-ju, da bodo podjetja z njihovo pomočjo našla najboljše logistične rešitve za svojo poslovno rast in uspeh.


 

Želite več informacij?

Pokličite ali nam pišite:

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se