TLS z novo skladiščno lokacijo v BTC-ju v Ljubljani – Korak v prihodnost logistike

Ljubljana, 5. oktober 2024
Transportno logistično podjetje TLS
, eno vodilnih na področju logističnih storitev v Sloveniji, je danes uradno odprlo svojo novo skladiščno enoto, PE Jarše, Središka ulica 5 v Ljubljani. Njihovo novo skladišče je zasnovano tako, da bo povečalo kapacitete ter izboljšalo učinkovitost skladiščenja in distribucije različnega blaga obstoječim in novim strankam.
 

Podjetje TLS je že 30 let znano po svojih kakovostnih logističnih rešitvah, ki zajemajo vse od prevoza do skladiščenja in upravljanja z blagom. Nova skladiščna enota je še en korak k izpolnjevanju potreb naraščajočega povpraševanja po skladiščnih prostorih in optimizaciji logističnih procesov. Lokacija PE Jarše bo ponujala vse storitve, ki jih že izvajajo v treh drugih skladiščih TLS v Ljubljani, Komendi ter Hočah pri Mariboru.
 

Skladiščenje vseh vrst blaga:
Nova enota bo ponujala tako kratkoročno kot dolgoročno skladiščenje, vključno s temperaturno nadzorovanimi prostori za občutljivo blago.
 

Upravljanje z zalogami:
Stranke bodo imele dostop do naprednih sistemov za spremljanje zalog, kar omogoča natančno sledenje stanju njihovega blaga v realnem času.
 

Prevzem in distribucija blaga:
TLS bo iz nove lokacije omogočal tako prevzem kot dostavo blaga po Sloveniji in širše, s poudarkom na hitri in zanesljivi distribuciji.
 

Dodatne skladiščne storitve:
Na voljo bodo tudi storitve pakiranja, označevanja, konsolidacije in razdeljevanja blaga, kar bo strankam omogočilo celovito logistično podporo iz ene točke.
 

Poleg širokega nabora skladiščnih storitev nova lokacija izstopa tudi zaradi svoje strateške pozicije. Nahaja se v BTC-ju, v bližini glavnih cestnih povezav, kar omogoča hitro in enostavno dostopnost za prevoznike ter učinkovito distribucijo blaga na širšem območju Ljubljane in drugod po Sloveniji.
 

Skladišče v Jaršah je prilagojeno tudi skladiščenju vrednostnega blaga, kot so IT oprema in drugi visokotehnološki izdelki. Zaradi naprednih varnostnih sistemov, vključno z video nadzorom, alarmnimi sistemi in 24-urnim varovanjem, je zagotovljena popolna zaščita blaga. Poleg tega je vso blago v skladišču ustrezno zavarovano, kar strankam omogoča brezskrbno shranjevanje tudi najdragocenejših izdelkov.


Napredna tehnologija in ekološka naravnanost

Novo skladišče uporablja najnovejše tehnologije za optimizacijo logističnih procesov. Vpeljani so napredni sistemi za avtomatizirano upravljanje z blagom, kar zmanjšuje možnost napak ter povečuje hitrost obdelave naročil. S tem se izboljšuje tudi učinkovitost in zanesljivost storitev, ki jih podjetje TLS ponuja svojim strankam.
 

Poleg tehnoloških inovacij je skladišče zasnovano s skrbjo na okolje. Uporaba energetsko varčnih sistemov razsvetljave, optimiziranega prezračevanja ter možnost ponovne uporabe embalažnih materialov so le nekatere izmed okolju prijaznih praks, ki jih podjetje uvaja na novi lokaciji.
 

Z odprtjem novega skladišča na Središki ulici 5 v Ljubljani, podjetje TLS svojim strankam omogoča še hitrejše, bolj zanesljivo in stroškovno učinkovito poslovanje, kar predstavlja pomembno dodano vrednost v vse bolj konkurenčnem logističnem sektorju. S svojo izkušeno ekipo, napredno tehnologijo in trajnostno naravnanostjo TLS ponovno postavlja standarde v transportni logistiki.

 

Vas zanima več?

Pišite nam ali nas pokličite:

lc.jarse@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se