TLS širi svoje zmogljivosti: Novo skladišče ob BTC-ju se odpira 1. oktobra

Podjetje TLS, vodilno logistično podjetje iz Ljubljane, bo 1. oktobra uradno odprlo novo sodobno skladišče v Jaršah, tik ob Šmartinski ulici, v neposredni bližini BTC-ja. Novo skladišče je še ena pomembna pridobitev za podjetje, ki že upravlja več skladišč na strateških lokacijah po Sloveniji, vključno z Vičem, Komendo in Hočami pri Mariboru. Lokacije vseh TLS-jevih skladišč omogočajo hitro in nemoteno distribucijo blaga po celotni Evropi.
 

Novo skladišče v Jaršah je zasnovano za shranjevanje različnih vrst blaga, od prehrambenih izdelkov do industrijskega blaga in potrošniških dobrin. Poleg tega bo skladišče opremljeno z najsodobnejšim sistemom za upravljanje skladišča (WMS), kar omogoča nadzor nad zalogami, optimizacijo skladiščnega prostora in natančno sledenje premikom blaga v realnem času. WMS bo podjetjem, ki uporabljajo storitve TLS, omogočil tudi preprosto integracijo njihovih informacijskih sistemov z logističnimi procesi, kar bo še povečalo učinkovitost in zmanjšalo stroške.
 

Poleg običajnega skladiščenja bo novo skladišče v Jaršah nudilo tudi storitve carinskega skladiščenja. To pomeni, da bodo podjetja lahko skladiščila uvoženo blago brez takojšnjega plačila carin in davkov, kar je še posebej koristno za tista podjetja, ki delujejo na mednarodnih trgih in potrebujejo fleksibilnost pri upravljanju zalog. S tem TLS še dodatno krepi svoj položaj na trgu kot zanesljiv partner za podjetja, ki iščejo učinkovite logistične rešitve.
 

Poleg teh funkcionalnosti bodo stranke podjetja TLS v novem skladišču imele dostop do izpopolnjenih storitev distribucije, ki vključujejo tako lokalno kot mednarodno prevozništvo. Zaradi strateške lokacije skladišča v bližini avtocestnega križa in mednarodnega logističnega vozlišča BTC, bo distribucija blaga hitra in učinkovita, kar je ključno za zagotavljanje konkurenčne prednosti na sodobnem trgu.
 

Kljub vrhunski tehnologiji in odlični lokaciji so cene skladiščenja in skladiščnih storitev v podjetju TLS izjemno ugodne. TLS se zaveda, kako pomembno je za podjetja obvladovanje stroškov, zato so oblikovali konkurenčne cenovne možnosti, ki se prilagajajo potrebam vsake stranke posebej.
 

Z odprtjem novega skladišča v Jaršah TLS nadaljuje s svojo vizijo zagotavljanja vrhunskih logističnih storitev, ki so prilagojene potrebam sodobnih podjetij. Z dodatno kapaciteto in napredno tehnologijo bodo lahko še naprej podpirali rast in uspeh svojih strank tako na domačem kot na mednarodnem trgu.

 

Želite več informacij?

Pokličite ali nam pišite:

+386 1 78 12 200

info@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se