TLS-jevo novo skladišče v BTC-ju s poudarkom na varnem skladiščenju

Podjetje TLS iz Ljubljane, specializirano za transportne in logistične storitve, je v oktobru naznanilo odprtje svojega novega skladišča v Jaršah, v neposredni bližini trgovskega centra BTC. S tem pomembnim korakom nadaljujejo svojo strategijo širjenja skladiščnih kapacitet, ki jih že zdaj zagotavljajo na treh ključnih lokacijah v Sloveniji: na Cesti dveh cesarjev na Viču v Ljubljani, v Komendi ter v Hočah pri Mariboru. Skladišče v Jaršah predstavlja pomembno pridobitev tako za podjetje TLS kot za celoten slovenski logistični sektor.
 

V podjetju TLS spremljajo trende in se dobro zavedajo naraščajočih potreb po skladiščnih prostorih, ki so v zadnjih letih v Sloveniji vse bolj iskani. Primanjkljaj kakovostnih in varnih skladiščnih kapacitet predstavlja izziv za številna podjetja, zlasti tista, ki se ukvarjajo z distribucijo blaga. Zato TLS s širitvijo svojih skladiščnih zmogljivosti odgovarja na to povpraševanje in svojim strankam omogoča dostop do sodobno opremljenih prostorov, ki ustrezajo najvišjim standardom na področju varnosti in učinkovitosti.


Varnost skladiščenja je ena izmed ključnih prioritet podjetja TLS. Njihova skladišča so opremljena s sodobno tehnologijo, ki omogoča natančno sledenje blaga in zagotavlja optimalne pogoje skladiščenja. S tem podjetje zmanjšuje tveganja, povezana s poškodbami ali izgubo blaga, kar je za stranke izjemno pomembno. Poleg tega pa TLS zagotavlja tudi visoko raven prilagodljivosti pri skladiščenju, saj lahko njihove storitve prilagodijo specifičnim potrebam vsake stranke, kar jim omogoča učinkovito upravljanje zalog in distribucijskih procesov.


Z novim skladiščem v Jaršah bo TLS lahko še dodatno povečal svoje kapacitete. S tem, ko strankam omogočajo varno in zanesljivo shranjevanje njihovih izdelkov, prispevajo k nemotenemu delovanju številnih podjetij in industrij, ki se zanašajo na njihove storitve.


Odločitev podjetja TLS za odprtje novega skladišča v tako strateško pomembni lokaciji, kot so ljubljanske Jarše, kaže na njihovo zavezanost k nenehnemu izboljševanju svojih storitev ter odgovarjanju na potrebe strank in trga. Z zagotavljanjem kakovostnega in varnega skladiščenja tudi v prihodnje bodo nedvomno ostali eden izmed vodilnih ponudnikov logističnih rešitev v Sloveniji.



Želite izvedeti več?


TLS PE Ljubljana
+386 1 78 12 200
lc.ljubljana@tls.si

TLS PE Komenda
+386 31 255 777
lc.komenda@tls.si

TLS PE Hoče
+386 31 634 999
lc.hoce@tls.si

 

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se